3D Jungle 60x40x80 Luxe

€444,45
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Terrarium Een terrarium wordt bezorgd door onze koeriersdienst. U kunt in het afrekenproces kiezen voor 1 of 2 werknemers die helpen bij het uitladen van het terrarium. Ook is het mogelijk om het terrarium met een pallet te bezorgen.
Measurements L 60 x B 40 x H 80 cm

Het 3D Jungle 60x40x80 Lux Terrarium wordt gemaakt van 4 mm glas en is standaard uitgevoerd met de volgende opties:

 • Voorventilatie nieuw design
 • Bovenventilatie 17 cm breed
 • 2 schuifdeuren
 • Handvatten op beide schuifdeuren
 • 1 fitting (150W) met lichtkap
 • Zwarte hoekstrips onder en boven
 • 2,5 cm glazen krekelstroken
 • Optionele LED strips achter de voorventilatie
 • 3D Jungle achterwand
 • Waterdicht
 • Goede verpakking voor makkelijk transport

     
Dit 3D Jungle terrarium is een nieuw design terrarium, behoort tot de 3D Jungle-lijn van de Blue-Lagoon terraria en is een designterrarium van A kwaliteit. Een groot voordeel van de 3D Jungle-lijn terraria van de Blue-Lagoon is dat de terrariums volledig af en direct klaar voor gebruik zijn en altijd een extra fitting achter de warmtelamp bevatten, voor de UVB lamp. De 3D-Jungle terrariums zijn geschikt voor zowel tropische als subtropische dieren. Enkele voordelen van de nieuw design terraria in de luxe-lijn zijn dat bij plaatsing van de (optionele) LED strips achter de voorventilatie er een warmte luchtstroom naar boven ontstaat, waardoor de ruiten nooit meer beslaan en door de goede luchtstroom het terrarium minder snel zal gaan stinken. Meer voordelen nieuw design terraria → 


Bij de 3D Jungle-lijn van de Blue-Lagoon terraria zijn de fittingen en 3D-Jungle lichtkapjes altijd voorgemonteerd en zit er een handgemaakte jungle achterwand met mooie grillige structuren in, welke zorgt voor klimmogelijkheden en schuilmogelijkheden. De achterwand heeft een toplaag met varen wortel en coco ground, welke perfect is voor planten/mossen om aan te hechten en verder te groeien. De 3D Jungle terrariums zijn altijd waterdicht, zodat de mogelijkheid bestaat er een paludarium of aqua-terrarium van te maken.


Voorraad en bezorging
De 3D Jungle terrariums van de Blue-Lagoon zijn altijd standaard op voorraad. Helaas is het echter niet mogelijk om een terrarium via de reguliere post te verzenden. Daarvoor bieden wij de volgende opties:

 • Bezorging via eigen koeriersdienst Blue-Lagoon
 • Bezorging via externe bezorgdienst d.m.v. palletvervoer
 • Door de klant zelf af te halen in onze showroom


Bijbehorende artikelen
Eventuele artikelen die bij een 3D Jungle terrarium horen, met de mogelijkheid die er direct bij te bestellen, zijn:


Eigen terrarium ontwerpen?
Bekijk onze terrariumdesigner, waarmee u uw eigen terrarium kunt ontwerpen. Hier kunt u zelf de maten invoeren, het terrarium direct aan uw eigen wensen aanpassen en eventueel direct op maat bestellen.

Meer informatie
EAN 8718421622337
Gewicht 40 kg
Hoogte 80
Diepte 40
Lengte 60
Type Terrarium 3D Terrarium
Kenmerken Is waterdicht
Materiaal Glas
Afmetingen L 60 x B 40 x H 80 cm
Dier Wimpergekko
Schrijf jouw beoordeling
3D Jungle 60x40x80 Luxe
Jouw beoordeling