Levering

Voor verzending van reguliere pakketten maakt de Blue-Lagoon gebruik van DHL en DPD. Hier zijn enkele regels aan verbonden:

  • Wij versturen pakketten tot een maximale lengte van 1.75 meter, een maximale omtrek van max 3 meter en een maximaal gewicht van 30 kilo. Heeft uw bestelling een zwaarder gewicht of afwijkende afmetingen, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen nagaan wat de verzendkosten voor uw bestelling zullen zijn. Vaak voorkomende bijzonderheden waar een extra pakketzegel voor geldt: kurkplaten in grote aantallen (kleine aantallen worden door midden gezaagd), grote balen bodemmateriaal, broedstoven en producten die logischerwijs niet samen verpakt kunnen worden (bv. stenen met lampen en/of lange voorwerpen met andere goederen).
  • Wij versturen geen terraria/aquaria met de post. Wilt u toch een klein formaat terrarium/aquarium per post laten verzenden? Dan ligt het risico bij u als klant.
  • Wij versturen geen levende dieren per pakketpost, met uitzondering van voedseldieren. Ook verzenden wij geen bevroren voedseldieren per pakketpost.

Kosten Pakketpost

Methode Prijs per zegel Gratis verzending*
Pakketpost tot 30 kg €6.95 V.A. €49.00
Pakketpost België tot 30 kg €9.50 V.A. €65.00

 

 

 

*1 pakketzegel staat voor een pakket van 1,75 meter of een maximale gewicht van 30kg. Mocht dit overschreden worden (of zijn er andere bijzonderheden) resulteert dit tot een extra zegel en dus extra kosten. Bijv. een bijzonderheid zou zijn het bestellen van 6 zakken zand van 5 kg en twee lampen, deze kunnen niet met elkaar vervoerd worden en resulteert in 2 pakketzegels. Deze extra kosten zijn te zien als u afrekend bij verzendmanier.

Verzending via koerier of palletzending


Indien pakketpost geen optie is en u toch uw bestelling thuis geleverd wilt krijgen, kunt u kiezen voor één van de opties hieronder:

  • Terrarium koeriersdienst- 1 persoon
  • Terrarium koeriersdienst- 2 personen
  • Palletzending
 


Terrarium koeriersdienst 1 persoon

U kunt gebruik maken van onze terrarium/aquarium koeriersdienst bij bestelling van terraria/aquaria, levende dieren of grotere bestellingen, waarbij het niet mogelijk is deze te versturen via DHL of DPD. Dit kan zowel voor Nederland, als België.

Hieronder ziet u hoe de kosten worden berekend als u kiest voor onze 1 persoonskoeriersdienst wanneer niet voldaan is aan het Franko bedrag: Prijs = afstand in kilometers van A naar B (alleen heenweg) x €0,89 + €12.50.

Voorbeeld:
Bezorging van Maassluis naar Rotterdam
A = Maassluis B = Rotterdam
Prijs = (25km x €0.89) + €12.50= €34.75 bezorgkosten.


Terrarium koeriersdienst 2 personen

U kunt gebruik maken van onze terrarium/aquarium koeriersdienst bij bestelling van terraria/aquaria, levende dieren of grotere bestellingen, waarbij het niet mogelijk is deze te versturen via DHL of DPD. Dit kan zowel voor Nederland, als België.

Hieronder ziet u hoe de kosten worden berekent als u kiest voor onze 2 persoonskoeriersdienst: Prijs = afstand in kilometers van A naar B (alleen heenweg) x €1.59 + €45.-

Voorbeeld:
Bezorging van Maassluis naar Rotterdam
A = Maassluis B = Rotterdam
Prijs = (25km x €1.59) + €45.- = €84.75 bezorgkosten.

Palletverzending

U kunt terraria/aquaria of grotere bestellingen die niet geschikt zijn voor PostNL ook verzenden via een pallet. De kosten zijn voor Nederland €65 en België €115,-.

 

Eisen
Eenheid: Europallet/blokpallet max 80x100/100 (lxbxh) 
Max. Gewicht: +/- 800kg.
Max. aantal terraria 2

 

Toeslagen

  • Voor leveringen binnen milieuzones geldt een toeslag van € 33,50.
  • Voor leveringen naar Zeeuws-Vlaanderen geldt een toeslag van € 25,-.

Deze toeslagen dient u zelf aan te geven, anders kunnen ze achteraf nog doorberekend worden. Voor België kunnen andere bedragen gelden.