Levering

Voor verzending van reguliere pakketten maakt de Blue-Lagoon gebruik van DHL en DPD. Hier zijn enkele regels aan verbonden:

  • Wij verzenden pakketten tot een maximale lengte van 1,75 meter, een maximale omtrek van max 3 meter en een maximaal gewicht van 30 kilo. Heeft uw bestelling een groter gewicht of afwijkende afmetingen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met ons op te nemen, zodat wij kunnen nagaan wat de verzendkosten voor uw bestelling zullen zijn. Vaak vermoeden bijzonderheden waar een extra pakketzegel voor geldt: kurkplaten in grote hoeveelheden (kleine verzameld worden door midden gezaagd), grote balen bodemmateriaal, broedstoven en producten die logischerwijs niet samen verpakt kunnen worden (bv. stenen met lampen en/of lange voorwerpen met andere goederen).
  • Wij verzenden geen terraria/aquaria met de post. Wilt u toch een klein formaat terrarium/aquarium laten verzenden? Dan is dit geheel op eigen risico voor u als klant.
  • Wij verzenden geen levende dieren per pakketpost, met uitzondering van voedseldieren. Ook verzenden wij geen bevroren voedseldieren per pakketpost.
  • Bij temperaturen onder 10 graden Celsius en boven 25 graden Celcius is ht verzenden van voedseldieren voor eigen risico, het verzenden van fruitvliegen is altijd voor eigen risico. 

Kosten Pakketpost

Methode Prijs per zegel Gratis verzending*
Pakketpost tot 30 kg € 7,99 VA € 49,00
Pakketpost België tot 30 kg € 10,99 VA € 65,00

 

*1 pakketzegel staat voor een pakket van 1,75 meter of een maximaal gewicht van 30kg. Mocht dit afgesloten worden (of zijn er bijzonderheden) veroorzaakt dit tot een extra zegel en dus extra kosten. Bijv. een bijzonderheid zou zijn het bestellen van 6 zakken zand van 5 kg en twee lampen, deze kunnen niet met elkaar worden vervoerd en verklaard in 2 pakketzegels. Deze extra kosten zijn te zien als u wordt afgerekend door de verzendmanier.

Verzending via koerier of palletzending


Indien pakketpost geen optie is en u toch uw bestelling thuis geleverd wilt krijgen, kunt u kiezen voor één van de onderstaande opties:

  • Terrarium koeriersdienst - 1 persoon
  • Terrarium koeriersdienst - 2 personen
  • Palletzending
 


Terrarium koeriersdienst 1 persoon

U kunt gebruik maken van onze terrarium/aquarium koeriersdienst bij bestelling van terraria/aquaria, levende dieren of grotere bestellingen, waarbij het niet mogelijk is om deze te verzenden via DHL of DPD. Dit kan zowel voor Nederland als België.

Verondersteld ziet u hoe de kosten worden berekend als u kiest voor onze 1 persoonskoeriersdienst wanneer voldaan is aan het Franko bedrag: Prijs = afstand in kilometers van A naar B (alleen heenweg) x €1,00 + €19.50.

Voorbeeld:
Bezorging van Maassluis naar Rotterdam
A = Maassluis B = Rotterdam
Prijs = (25km x €1,00) + €19,50= €44,50

 

 bezorgkosten.


Terrarium koeriersdienst 2 personen

U kunt gebruik maken van onze terrarium/aquarium koeriersdienst bij bestelling van terraria/aquaria, levende dieren of grotere bestellingen, waarbij het niet mogelijk is om deze te verzenden via DHL of DPD. Dit kan zowel voor Nederland als België.

U ziet hoe de kosten worden berekend als u kiest voor onze 2 persoonskoeriersdienst: Prijs = afstand in kilometers van A naar B (alleen heenweg) x €1,80 + €75,-

Voorbeeld:
Bezorging van Maassluis naar Rotterdam
A = Maassluis B = Rotterdam
Prijs = (25km x € 1,80) + € 75,- = € 120,00 bezorgkosten.

 

Palletverzending

Wanneer u niet kiest voor Blue-Lagoon koeriersdienst kunt u uw bestelling ook op een pallet laten verzenden. De kosten zijn voor Nederland €79.95,- en België €129.95,- per verzendlabel

DIT IS GEHEEL OP EIGEN RISICO

Eisen
Eenheid: Europallet/blokpallet max 80x100/100 (lxbxh) 
Max. Gewicht: +/- 800 kg.
Max. aantal terraria 2

 

Toeslagen

  • Voor leveringen binnen milieuzones geldt een toeslag van € 37,50.
  • Voor leveringen naar Zeeuws-Vlaanderen geldt een toeslag van € 35,-.

Deze toeslagen dient u zelf te geven, anders kunnen ze achteraf nog doorberekend worden. Voor België kunnen andere bedragen gelden.