Zoo Med Natural Aquatic Turtle Food Growth, 1,53 kg.

€25,75
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Voerpellets voor opgroeiende waterschildpadden

Zoo Med aquatic turtle food is de nummer 1 voeding voor waterschildpadden.

Verkrijgbaar in 3 pelletmaten en eiwitgehaltes om zo optimaal mogelijk te voldoen aan de voedingsbehoefte van uw schildpad in alle levensfases.

De Growth  pellets bevatten een hoog eiwitgehalte (35%) om de  groei van een jonge schildpad naar volwassenheid optimaal te ondersteunen.

Zoo Med pellets drijven, op deze manier kunnen de schildpadden makkelijker de voeding van het wateroppervlak ophappen.

Voer uw schildpad zoveel dat de pellets volledig opgegeten worden binnen 5 minuten. Alle overgebleven drijvende pellets moeten daarna uit het verblijf gehaald worden en worden weggegooid

Volledig natuurlijke voeding met toegevoegde vitamines, mineralen en sporenelementen. Geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

  • Aanbevolen door dierentuinen en professionele schildpaddenkwekers.

  • Volwaardige, drijvende voeding.

  • Voerkorrel 4,8 mm voor schildpadden van 5 tot 15 cm.

  • 35% proteïne.

Voor schildpadden met een schildlengte tot 5 cm gebruikt u Hatchling pellets van Zoo MedMet de aankoop van dit product steunt u de conservatieprojecten van de Turtle Survival Alliance

Meer informatie
EAN 097612400540
Gewicht 1.53 kg
Dier Muskusschildpad
Schrijf jouw beoordeling
Zoo Med Natural Aquatic Turtle Food Growth, 1,53 kg.
Jouw beoordeling