ZM Natural Aquatic Turtle Food Growth 1,53 kg

€23,95
Nog maar 3 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
De # 1 waterschildpadden voedsel is "natuurlijk" gegaan en is nu verkrijgbaar in 3 maten en pellet-eiwit niveaus (Hatchling, groei en onderhoud formules). Elke van deze is wetenschappelijk geformuleerd om de voedingsbehoeften van de waterschildpadden te bieden in elk stadium van hun levensfasen. De Hatchling formule is hoger in eiwit om aan de snelle groei van pasgeboren en jonge waterschildpadden tegemoet te komen. De groei en het onderhoud formules voldoen aan de voedingsbehoeften van de groeiende en volwassen waterschildpadden. Onze pellets drijven waardoor het makkelijker wordt voor waterschildpadden, die liever eten op het wateroppervlak, dan hun voedsel te zoeken.

Ingedienten
Sojameel, tarwemeel, vismeel, tarwezemelen, maïsglutenmeel, Spirulina, Visolie, Soja Lecithine, dicalciumfosfaat, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat (bron van vitamine C), choline chloride, vitamine E supplement, Niacine supplement , calciumpantothenaat, riboflavine, thiamine mononitraat, biotine, pyridoxine hydrochloride, foliumzuur, vitamine A-acetaat, Vitamine D3 supplement, Vitamine B12 supplement, mangaan, zinksulfaat, ijzersulfaat, kopersulfaat, Natrium seleniet, kaliumjodaat, propionzuur (een natuurlijk bewaarmiddel).

Gegarandeerde analyse
Ruw eiwit (Min) 35.0%
Crude
Fat (Min) 5,0%
Ruwe celstof
(Max) 5,0%
Vocht
(Max) 11,0%
Ruwe as
(Max) 10,0%
Fosfor (Min) 1,0%
Meer informatie
EAN 097612400540
Gewicht 1.53 kg
Lengte 12 cm
Breedte 14 cm
Hoogte 25 cm
Dier Muskusschildpad
Schrijf jouw beoordeling
ZM Natural Aquatic Turtle Food Growth 1,53 kg
Jouw beoordeling