Wimpergekko starter set 3D jungle

€660,95
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Terrarium Een terrarium wordt bezorgd door onze koeriersdienst. U kunt in het afrekenproces kiezen voor 1 of 2 werknemers die helpen bij het uitladen van het terrarium. Ook is het mogelijk om het terrarium met een pallet te bezorgen.

Belangrijk lees deze door! Gebruiksaanwijzing terraria

Deze super de luxe set heeft alles voor uw Wimpergekko om hem te verwennen. Het terrarium is van 3D-jungle die een speciaal design hebben voor uw Wimpergekko zo zijn er zonnen plaatsen, klim en schuilmogelijkheden. Voor de verwarming en verlichting zijn de beste lampen toegevoegd zodat uw Wimpergekko het lekker warm en de juiste UVB opname heeft. Ook de vitamine's,tijd, temperatuur regeling en inrichting zit erbij je bent in één keer klaar.

Deze set is bedoeld voor één Wimpergekko. In deze set zitten alle benodigdheden om uw Wimpergekko zo goed mogelijk te verzorgen en te verwennen. Onderstaand een opsomming van de producten die in deze terrarium kit voorkomen:

Let op! De lampen die erbij geleverd worden kunnen warmer of kouder uitvallen dan wat het diertje nodig heeft. Dit verschilt per seizoen. De extra fitting is niet gemonteerd eventuele meerprijs is € 12.50

- 3D-jungle terrarium 60x40x80 

- Reptech Bakeliet Fitting set Incl. 2M snoer 

- RepTech Spiral Lamp 20W 5.0 UVB

- RepTech Neodymium Warmtelamp 40W 

- ZM Reptivite with D3

- RepTech Digitaal ThermoHygrometer Met Geheugen

- Dragon Tijdschakelaar Mini Analoog (let op ! u heeft zelf nog een verlengdoos nodig)

- Bark 30 liter fijn tropisch ondergrond

- RepTech Waterschaal M

- Lucky Reptile Sprayer 

- Liaan Gekruld 90-100cm 1-2cmdik

- RepTech Hangende Bamboe 50 cm 

- RepTech Hangende Bamboe 30 cm 

- Zoo Med Arboreal feeding cup

- Repashy Crested Gecko Meal Replacement Powder 85gr

Wat niet in het pakket zit is het dier en de voedseldieren, Dit kunt u het beste in de winkel samen met met de laatste informatie verzamelen.


Meer informatie
EAN 8718421624379
Gewicht 20 kg
Hoogte 80
Diepte 40
Lengte 60
Type Terrarium 3D Terrarium
Kenmerken Is waterdicht
Achterwand 3D Jungle
Materiaal Glas
Dier Wimpergekko
Schrijf jouw beoordeling
Wimpergekko starter set 3D jungle
Jouw beoordeling