Varenwortel plaat 50x20x1,5

€12,95
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Varenwortel platen zijn voor een tropische terrarium eigenlijk onmisbaar. De Levensduur van een varenwortel plaat is zeer hoog en de Begroeiing van planten en mossen gaat zeer goed indien er voldoende licht en vocht wordt gegeven. Voordelen van varenwortel platen zijn: Lange levensduur. Houdt zeer goed water vast. Is een stevige ondergrond voor bromelia`s en Makkelijk te verwerken. Voor de varenwortel platen wordt geen regenwoud voor omgezaagd. Kortom indien U voor een lange termijn een mooie natuurlijke achterwand wilt, is varenwortel een van de beste opties. U kunt de varenwortel platen het beste plakken met aquarium silicone kit. Het is verstandig om na het vastplakken van de varenwortel platen dit 1-2 dagen goed te laten drogen en het terrarium goed te ventileren, zodat de dampen van de silicone kit kunnen verdwijnen.
Meer informatie
EAN 8718421623013
Gewicht 0.1 kg
Lengte 12 cm
Breedte 50 cm
Hoogte 1 cm
Materiaal Varenwortel
Kleur Bruin
Schrijf jouw beoordeling
Varenwortel plaat 50x20x1,5
Jouw beoordeling