Terrariummeubel 100x40x70

€277,95
Nog maar 5 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Terrarium Een terrarium wordt bezorgd door onze koeriersdienst. U kunt in het afrekenproces kiezen voor 1 of 2 werknemers die helpen bij het uitladen van het terrarium. Ook is het mogelijk om het terrarium met een pallet te bezorgen.

Terrariummeubel  100x40x70 speciaal gemaakt voor onder andere de 3D-rock terrarium, luxe terrarium, basic terrarium en budget terrarium.Het terrariummeubel is zo gemaakt dat deze er precies oppassen.


Dit terrariummeubel zorgt dat uw terrarium er nog beter uitziet. Dit komt doordat zowel  de voorkant als achterkant met zwart folie leer zijn afgeplakt. Dit geeft namelijk een zeer luxe uitstraling. De voorkant heeft tevens ook nog twee Blue-Lagoon handsvaten, waardoor u de deurtjes makkelijk kan openschuiven. De achterkant van het terrariummeubel is uitgerust met twee gaten voor de stroomdoorvoer.  Om het hout vocht dicht te maken zijn de binnenzijde compleet afgewerkt met zwart kit. Dit ziet er niet alleen netjes uit maar is ook zeer functioneel!


Grote terrariummeubels zijn ook voorzien van een stabilisatiestrook in het midden, zodat deze niet door kan zakken.

Meer informatie
EAN 8718421622375
Gewicht 1 kg
Lengte 40 cm
Breedte 100 cm
Hoogte 70 cm
Hoogte 70
Diepte 40
Lengte 100
Type Terrarium Meubel
Kenmerken Heeft stroomdoorvoer
Materiaal Betonplex
Schrijf jouw beoordeling
Terrariummeubel 100x40x70
Jouw beoordeling