TBL Voorventilatie Wit 200cm

€79,94
Nog maar 4 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Alleen afhalen Dit product kan alleen bij de winkel of een beurs worden opgehaald

TBL Voorventilatie wit 200 CM Nieuw
Blue-Lagoon blijft innoveren en heeft een nieuwe voorventilatie ontworpen en gefabriceerd. Deze voorventilatie, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof met een aluminium kern, is speciaal ontworpen om de luchtdoorstroom van het terrarium te verbeteren. Naast de luchtdoorstroom heeft de Blue Lagoon voorventilatie ook een diervriendelijk design. De nagels van uw reptiel komen niet meer zo snel vast te zitten in de gaatjes van het aluminiumrooster. Dit omdat het ventilatierooster verwerkt zit in een kunststofbuis.

Deze nieuwe witte voorventilatie is 200 CM lang en u kunt het zelf op gewenste maat maken met bijvoorbeeld een kniptang of zaagje.

Te verkrijgen in diverse lengtematen: 40, 60, 70, 80, 100, 120, 150, en 200* CM

Technische aspecten.
Blue Lagoon voorventilatie is 1,5cm hoog en diep en heeft gaten van 7 CM lengte om de 4 CM

De nieuwe voorventilatie word standaard in de terraria gemaakt die designed zijn in onze terrariumdesigner.

*200 CM lange voorventilatie is helaas niet te versturen per post.

Mocht u nog vragen hebben over dit nieuwe design voorventilatie kunt u altijd één van onze medewerkers bellen of mailen.

Meer informatie
EAN 8718421625215
Gewicht 0.5 kg
Materiaal Kunststof
Schrijf jouw beoordeling
TBL Voorventilatie Wit 200cm
Jouw beoordeling