TBL Aluminium voorventilatie klein per meter

€99,83
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
TBL Aluminium voorventilatie groot per meter voor toch dat extra beetje stevigheid. De aluminium voorventilatie is perfect te gebruiken voor grote terraria samen met bijvoorbeeld het aluminium schuifrail systeem. Dit design voorventilatie zorgt voor een uitstekende lucht doorstroom in de terrarium. Dit komt door de vele luchtgate in het aluminium waar tevens een aluminium rooster in zit verwerkt, zodat krekels of andere insecten niet uit het terrarium kunnen komen.

Deze aluminiumvoorventilatie is 1cm breed en 1 meter lang. U kunt zelf kiezen wat voor maat u precies wilt. Houd u er wel rekening mee dat maten groter dan 1,45m meter niet verzonden kan worden.


Meer informatie
EAN 8718421625406
Gewicht 0.6 kg
Materiaal Aluminium
Schrijf jouw beoordeling
TBL Aluminium voorventilatie klein per meter
Jouw beoordeling