TBL Aluminium voorventilatie groot per centimeter

€1,10
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
TBL Aluminium voorventilatie groot per meter voor toch dat extra beetje stevigheid. De aluminium voorventilatie is perfect te gebruiken voor grote terraria samen met bijvoorbeeld het aluminium schuifrail systeem. Dit design voorventilatie zorgt voor een uitstekende lucht doorstroom in de terrarium. Dit komt door de vele luchtgate in het aluminium waarin tevens een aluminium rooster in zit verwerkt, zodat krekels of andere insecten niet uit het terrarium kunnen komen.

Deze aluminiumvoorventilatie is 2,5cm breed en kan besteld worden per centimeter. U kunt zelf kiezen wat voor maat u precies wilt. Houd u er wel rekening mee dat maten groter dan 2 meter niet verzonden kan worden.


Mocht u deze te breed vinden hebben wij ook een kleinere variant deze is 1,5 cm breed
Meer informatie
EAN 8718421623471
Gewicht 2 kg
Lengte 2 cm
Breedte 1 cm
Hoogte 2 cm
Materiaal Aluminium
Schrijf jouw beoordeling
TBL Aluminium voorventilatie groot per centimeter
Jouw beoordeling