Superfish Binnenfilter Aqua Flow Xl Bio Filter 500 L/H

€49,95
Nog maar 3 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

SuperFish Binnenfilter AQUA- FLOW XL BIO FILTER 500 L/H


Een ideaal binnenfilter voor het gebruik in het aquarium of schildpadden aquarium.


Houd zwevende deeltjes en afvalresten tegen in het filterreservoir.Aquariumbinnenfilters zijn prima geschikt om kleinere aquaria schoon te houden. De aquarium filter is hiervan natuurlijk wel


veel kleiner als de aquarium buitenfilter, waardoor het aquariumfilter wel vaker schoon gemaakt moet worden i.m.v. verzadiging van het aquarium binnen filter.
Aquarium binnenfilter units


aquarium binnenfilters zijn voorzien van handige aquariumfilterpatronen. Deze kunt u gemakkelijk losklikken van het binnenfilter. En eventueel uitspoelen om nog eens her te gebruiken.


Natuurlijk zijn deze wat kleinere filterpatronen ook gemakkelijk te vervangen, zo hebben we ook filter cassettes die hierbij horen.


Zoekt u maar eens naar het woord in het zoek scherm: cassette.


De filter cassettes kunt u gemakkelijk weer op de binnenfilter klikken en u kunt weer gerust uw aquariumwater filteren.Ideaal binnenfilter voor het tropisch- of koudwateraquarium. De grote filterinhoud van de Bio Action filtercassette staat garant voor optimale biologische zuivering van het aquarium- water in drie stappen:

Stap 1 Filterschuim met 100% open structuur voor optimale mechanische filtering.
Stap 2 Actieve kool verwijdert organisch vuil, chemicaliën en kleurstoffen uit het water.
Stap 3 Crystal-Max, een zeer poureus filtermedium dat werkt als een spons voor micro-
organismen. Afvalstoffen en schadelijke stoffen worden zeer effectief afgebroken.

Het Easy Clean clicksysteem maakt het reinigen van het filter eenvoudig, eens per maand reinigt of vervangt u het filtermedium in een handomdraai.

Een uitgebreide gebruiksaanwijzing is ingesloten.
Meer informatie
EAN 8715897068713
Gewicht 1.16 kg
Merk Super Fish
Schrijf jouw beoordeling
Superfish Binnenfilter Aqua Flow Xl Bio Filter 500 L/H
Jouw beoordeling