Solar Raptor 70watt PAR30 UV lamp SPOT (exclusief ballast)

€44,95
11 op voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Solar Reptor UVB HID lampen zijn gebaseerd op de High Intensity Discharge technologie met optimale UV-straling. Ideale verlichting voor amfibieën, reptielen en vogels. Puur daglicht (5000K) heeft een volledig lichtspectrum met een essentiële verhouding van UV straling (UVA / UVB) die eetlust, activiteit, kleuren, calciumabsorptie te garanderen door het aanmaken van vitamine D3. Door de lamp is er  een aanzienlijke verhoging van het broedsucces.

De Solar Raptor UVB HID zorgt voor een hoge UV-stabiliteit met een optimaal economische gebruik ten opzichte van andere verlichting, zoals TL-lampen en UV spaarlampen.Let op!:


- Alleen gebruiken met de Solar Raptor EVG Ballast 70W. - De Solar Raptor dient verticaal geinstaleerd te worden, zodat de lamp recht naar benden schijnt. Dit bevorderd de levensduur van de lamp.
- De Solar Raptor is niet bestemd voor terrariums met water.
- Door de fabrikant word aangeraden om de lamp jaarlijks te vervangen, voor een nieuwe Solar Raptor UVB HID lamp
-Bij eerste gebruik moet deze lamp ten minste 3 uur inbranden. Dit zorgt voor de stabilisatie van het gloeielement en voorkomt eventuele schade hieraan

De garantieperiode bedraagt 4 weken na aankoopdatum.

Tref woorden:
SolarRaptor, SolarReptor, Solar Reptor.

Meer informatie
EAN 4260142864335
Gewicht 1 kg
Merk Solar Raptor
Wattage 70 Watt
Schrijf jouw beoordeling
Solar Raptor 70watt PAR30 UV lamp SPOT (exclusief ballast)
Jouw beoordeling