Solar Raptor 100 Watt Kwikdamplamp

€44,95
12 op voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Solar Raptor 100 Watt UVB PAR38 Kwikdamplamp 220volt met ingebouwde ballastdus geen starter nodig !

Dit product zal helaas in de komende tijden steeds slechter leverbaar worden. Hiervoor hebben wij in de plaats de Reptech Kwikdamplampen gekregen!

 


De Solar Raptor Kwikdamplamp maakt gebruik van de nieuwste technologieën en is hierdoor instaat om zonder voorschakel apparaat  goed gedoseerde warmte, licht en UV af te geven.  Het is ideaal voor beginners, maar gevorderde gebruikers zijn hier ook zeer tevreden mee. De Solar Raptor kwikdamplamp is voorzien van een E27 standaard grote inschroeffitting.


 


Op dit moment is bekend dat UVB waarden tussen 75mW/cm2 en 250mW/cm2 een veilige marge vormen. Het advies luidt dan ook om de UV lamp zo te monteren dat deze waarde op de zon plek (basking spot) beschikbaar is. Daarmee adviseren wij een minimale afstand van 45 cm aan te houden en naarmate de lamp verouderd kan men de afstand verkorten naar 30 cm. Men dient hier wel rekening te houden met de hoeveelheid warmte die wordt afgedragen door de lamp op het dier.

Meer informatie
EAN 4260142864601
Gewicht 0.25 kg
Merk Solar Raptor
Wattage 100 Watt
Schrijf jouw beoordeling
Solar Raptor 100 Watt Kwikdamplamp
Jouw beoordeling