Schuifprofiel 6mm wit ondiep/diep set

Vanaf €17,50
Niet op voorraad
Measurements 6 MM
Schuifprofiel is gemaakt van een duurzame kunststof die vochtbestendig is en makkelijk te monteren is in uw terrarium. Deze kunststofprofielen zijn in diverse maten verkrijgbaar, zowel schuifprofiel in 4mm als in 6mm is te verkrijgen. Onze kunststofprofielen zijn speciaal ontworpen om glazen schuifdeuren van 4 of 6mm te geleiden. Schijfprofiel bestaat uit twee delen, schuifprofiel boven en schuifprofiel onder. Deze combinatie is gemaakt, zodat uw schuifdeur makkelijk uitneembaar is en zo makkelijk uw schuifdeuren en uw terrarium schoon kan maken.

Onze kunststofprofielen kunnen verzonden worden tot een maximaal formaat van 150cm. Wilt u graag een grotere lengte? Kom dan langs in onze showroom.

Forse terraria werken vaak niet heel fijn met schuifprofiel. Vooral wanneer u een hoge terrarium heeft met grote schuifruiten. U kunt dan beter denken aan een schuifrail systeem. Maar een terrarium van 150x50x50 is nog zeker geschikt voor 4 of 6mm schuifprofiel

U maakt zelf een terrarium en vraagt zich af hoe hoog uw schuifruiten moeten zijn met ons schuifprofiel? Dit is eigenlijk heel simpel. als u de gat maat meet zonder de schuifprofielen moet u 1 cm er van af trekken. dus als de gat maat 70 cm is dan moet u schuifruiten van 69 cm hoog er in plaatsten.

Let op! Deze worden met de hand gesneden en kunnen dus een paar millimeters afwijken.
Meer informatie
EAN VAR_Schuifprofiel6w
Afmetingen 6 MM
Schrijf jouw beoordeling
Schuifprofiel 6mm wit ondiep/diep set
Jouw beoordeling