Schuifprofiel 6mm zwart diep 1,30 meter

€9,95
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Measurements 6 MM
Schuifprofiel 6mm boven 1,30 meter (SA)
Schuifprofiel is gemaakt van een duurzame kunststof die vochtbestendig is en makkelijk te monteren is in uw terrarium. Deze kunststofprofielen zijn in diverse maten verkrijgbaar, zowel schuifprofiel in 4mm als in 6mm is te verkrijgen. Onze kunststofprofielen zijn speciaal ontworpen om glazen schuifdeuren van 4 of 6mm te geleiden. Schijfprofiel bestaat uit twee delen, schuifprofiel boven en schuifprofiel onder. Deze combinatie is gemaakt, zodat uw schuifdeur makkelijk uitneembaar is en zo makkelijk uw schuifdeuren en uw terrarium schoon kan maken.

Onze kunststofprofielen kunnen verzonden worden tot een maximaal formaat van 145cm. Wilt u graag een grotere lengte? Kom dan langs in onze showroom en dan knippen wij het op maat voor u.

Wilt u schuifprofiel op een specifieke maat? U kunt bij opmerkingen de precieze maten opschrijven. Let u er wel op dat u dan  genoeg schuifprofiel besteld? De totaal maat behoort naar boven afgerond te worden naar volle meters. Als u 4x 45cm besteld totaal 1,8m behoort u 2 meter te bestellen.

Forse terraria werken vaak niet heel fijn met schuifprofiel. Vooral wanneer u een hoge terrarium heeft met grote schuifruiten. U kunt dan beter denken aan een schuifrail systeem. Maar een terrarium van 150x50x50 is nog zeker geschikt voor 4 of 6mm schuifprofiel

U maakt zelf een terrarium en vraagt zich af hoe hoog uw schuifruiten moeten zijn met ons schuifprofiel? Dit is eigenlijk heel simpel. als u de gat maat meet zonder de schuifprofielen moet u 1 cm er van af trekken. dus als de gat maat 70 cm is dan moet u schuifruiten van 69 cm hoog er in plaatsten.


Meer informatie
EAN 8718421625567
Gewicht 0.13 kg
Lengte 130 CM
Type Profiel Schuifprofiel
Materiaal Kunststof
Afmetingen 6 MM
Schrijf jouw beoordeling
Schuifprofiel 6mm zwart diep 1,30 meter
Jouw beoordeling