RepTech Warmtemat 20Watt 28x42cm

€22,99
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Warmtematten verhogen de temperatuur van objecten door infraroodstraling. Ze zullen de luchttemperatuur niet aanzienlijk verhogen in grote- of goed geventileerde terraria. Als uw dier hoge luchttemperaturen vereist, kan een aanvullende warmtebron vereist zijn.

Ideaal als tweede warmtebron (warmtespot 's nachts) of als hoofd warmtebron in kleinere terraria en racks. Het gebruik van warmtematten kan aanzienlijk schelen op uw stroomrekening


Wanneer incorrect gebruikt, kunnen warmtematten schade aanbrengen aan glazen terraria en kortsluiting of zelfs brandgevaar veroorzaken. RepTech warmtematten hebben echter een veiligheidsschakelaar die de warmtemat uitschakelt wanneer een temperatuur van 50°C bereikt wordt.
De warmtemat zal automatisch weer inschakelen wanneer deze de 40°C bereikt. Dit is een veiligheidsvoorziening en het is nog altijd aangeraden dit product te gebruiken in combinatie met een thermostaat.

Plaats de mat aan één kant van het terrarium om een goed temperatuurverloop in het terrarium te waarborgen.

Meer informatie
EAN 8718421620234
Gewicht 0.4 kg
Wattage 20 Watt
Schrijf jouw beoordeling
RepTech Warmtemat 20Watt 28x42cm
Jouw beoordeling