RepTech UV Lamp Testing Card

€1,00
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
UV Lamp Testing Card
UV Testing Card GRATIS bij rep tech UVB lampen 

UV index is een meeteenheid die aangeeft hoeveel Ultraviolette straling oftewel UV in het zonlicht of licht van de lamp een bepaalde plek bereikt. Dit is uitgedrukt in cijfers 1 is erg laag en 11 extreem hoog voor de mens dan. 

UV lamp testing card


Hoe wordt het UV Lamp test kaartje in gebruik genomen? Heel simpel!  • Hou het kaartje 10 seconden onder uw lamp

  • Haal hem onder de lamp vandaan en kijk met welke kleur die het beste overeenkomt

  • UV wordt lager naarmate u verder van de lamp af gaat. Hierdoor is het handig om te meten waar het beestje zich normaal gesproken bevindtMetingen zijn zeer accuraat, maar wilt u de precieze output weten van uw UV lamp? kies dan voor een UV meter. Dit komt doordat de UV lamp testing cards ook bij hogere straling (UVI van 10 of hoger) op UVA reageert en UV meters zijn hier niet gevoelig voor.

Zonkracht ofwel UV-index is een maat voor de hoeveelheid ultraviolette straling (UV) in het licht bevindt. Het RepTech UV kaartje meet deze UVI straling en zet dit om in een kleur waarvan af te lezen is wat de index is van de lamp.

voor uitleg hoe het handig is voor uw dier klik dan op deze link UV lamp

Meer informatie
EAN 8718421621422
Gewicht 5 kg
Schrijf jouw beoordeling
RepTech UV Lamp Testing Card
Jouw beoordeling