RepTech Neodymium Warmtelamp 40W

€6,99
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
  • De ideale lamp voor verwarming en verlichting overdag.
  • Benaderd het zonlicht spectrum om natuurlijk gedrag te bevorderen bij reptielen en vogels.
  • Lampen worden erg heet. Plaats lampen altijd dusdanig dat dieren er niet mee in contact kunnen komen. 

Een van de meest gebruikte warmtebronnen. Biedt licht en warmte, waardoor het een uitstekende warmtebron is om overdag te gebruiken. 's Nachts kan, wanneer gewenst, een infraroodlamp of warmtemat gebruikt worden.

De RepTech daglichtlampen zijn voorzien van speciaal Neodymium glas waardoor de RepTech daglichtlampen ook UVA-licht produceren. De meeste reptielen en vogels hebben vier kleurreceptoren in hun ogen, mensen hebben er slechts drie. UVA-licht valt binnen het visuele lichtspectrum van reptielen. Zonder UVA-licht zal hun omgeving er dof en onnatuurlijk uit zien. Om een natuurlijkere omgeving voor uw reptiel te creëren en natuurlijk gedrag te stimuleren, is het hoogstnoodzakelijk verlichting met UVA te bieden.

RepTech daglichtlampen hebben een geïntegreerde reflector om warmte naar beneden te richten.

Meer informatie
EAN 8718421620012
Gewicht 0.08 kg
Wattage 40 Watt
Schrijf jouw beoordeling
RepTech Neodymium Warmtelamp 40W
Jouw beoordeling