RepTech Keramische Warmtestraler 150Watt

€23,99
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
  • De ideale methode voor nachtelijke verwarming, produceert geen licht, alleen warmte
  • Beïnvloed de lichtcyclus niet.
  • Keramische lampen worden erg heet! Plaats de lampen altijd in en keramische fitting en zorg ervoor dat dieren de warmtebron niet aan kunnen raken. 

RepTech keramische warmtestralers zijn geschikt voor alle typen huisvesting. Van 25 Watt voor kleine terraria tot 250 Watt voor grote terraria of open ruimtes. Deze stralers geven geen licht, maar produceren warmte door infraroodstraling. Dit maakt keramische stralers prima geschikt voor 24 uurs gebruik omdat ze lichtcyclus niet beïnvloeden.

RepTech keramische stralers hebben een lange levensduur en kunnen meer dan 20.000 uur meegaan!

Keramische warmtestralers worden erg heet. Gebruik deze altijd in combinatie met een keramische fitting. Zoals bij alle warmtebronnen is het aan te raden warmtestralers te gebruiken in combinatie met een thermostaat.

Meer informatie
EAN 8718421620340
Gewicht 0.26 kg
Wattage 150 Watt
Schrijf jouw beoordeling
RepTech Keramische Warmtestraler 150Watt
Jouw beoordeling