Reptech Click It Terraria

Vanaf €168,00
Niet op voorraad

Reptech Click It Terrarium.

  • Eenvoudig zelf in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen.
  • Gemakkelijk te openen met 2 klapdeurtjes aan de voorzijde.*¹
  • Af te sluiten met ingebouwd slot en bijgeleverde universele sleutel.
  • Stevig volledig zwart alluminium gazen bovenzijde die UVB en warmte doorlaat en Bij breeder dan 60cm heeft de click-it 2 gedeeltelijk gazen zijkanten voor ventilatie.
  • Waterdichte bodem met verhoogd bodemframe om gemakkelijk een verwarmingsmat onder aan te brengen.
  • Bij breeder dan 60cm heeft de click-it Ingebouwde afsluitbare openingen voor elektriciteitskabels, sensoren en eventueel sproeisysteem in de zijwand en aan de bovenzijde.
  • Beschikbaar in vijf verschillende afmetingen dus voor ieder reptiel of amfibie het perfecte biotoop.


In een paar Clicks staat uw terrarium in elkaar.

Het Click It terrarium is eenvoudig in elkaar te zetten met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing met afbeeldingen, of aan de hand van bovenstaande instructievideo. Binnen 5 minuten is het terrarium in een paar simpele stappen in elkaar te Clicken. De onderzijde bestaat uit een waterdicht basisdeel, waarop de achterwand, zijwanden en klapdeuren vastgezet worden. Als dit staat is het simpelweg alleen het bovenrooster erop Clicken en vast schroeven. U heeft dus geen lijm of kit meer nodig!


Welke dieren kunnen in een Click It terrarium?

Reptech heeft terrariumbouw-professionals en reptielenexperts, met meer dan 25 jaar kennis en ervaring, gevraagd een terrariummodel te ontwerpen welke per post verzonden kan worden en qua kwaliteit gelijk is aan de standaard terraria. De Click It terraria zijn voor zowel reptielen als amfibieen geschikt. Denk bijvoorbeeld aan baardagames, kameleons, luipaardgekko's, wimpergekko's, slangen, gifkikkers en nog veel meer.


Het strakke design van het Click It terrarium.

Met het Click It terrarium heb je vele mogelijkheden om het perfecte en meest natuurlijke ecosysteem na te bootsen voor uw dieren.

Het Click It terrarium is rondom afgewerkt met glanszwarte hoekprofielen waardoor het stootvast is en een strakke look heeft. Voor de opening van het terrarium worden klapdeuren *¹ gebruikt, welke afzondelijk van elkaar kunnen worden geopend. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld één deurtje te openen voor de verzorging van je reptiel of amfibie en bij een grote schoonmaak beide deurtjes te gebruiken. Klapdeuren hebben als voordeel dat je geen last hebt van zand in de schuifprofielen en er in het midden geen overlappende ruiten zijn. Hierdoor kun je optimaal kan genieten van het vooraanzicht van je eigen stukje natuur in huis. Er zit standaard een speciaal ontworpen en ingebouwd veiligheidsslot verwerkt in het design, dus dat hoeft er niet apart bij te gekocht te worden.*¹

Het Click It terrarium is voorzien van uitermate goede ventilatie. Een deel van de zijwanden en de gehele bovenzijde is van gaas gemaakt. Hierdoor ontstaat een goede circulatie van verse lucht in het terrarium. Stank van ontlasting of het beslaan van de ruiten door hoge luchtvochtigheid zijn dus ook niet meer aan de orde. Het gaas is gemaakt van zwart geperforeerd aluminium en is dus roestvrij. Doordat het gaas speciaal ontworpen is om UVB en infraroodstraling door te laten kunnen lampenkappen hier bovenop geplaatst worden. Daarnaast is het zo sterk dat er ook fittingen of sproeikoppen aan gemonteerd kunnen worden. De hersluitbare opening aan de zijkant is groot genoeg om tot 3 stekkers door te voeren en kan weer afgesloten worden met een speciale afdichting. In het bovenrooster bevinden zich ook een aantal schuifjes waar meerdere snoeren doorheen geleid kunnen worden. Het bovenrooster is gemakkelijk los te Clicken voor volledige toegang tot het terrarium.

Het waterdichte basisdeel varieert in hoogte van 10 tot 15 cm binnen de verschillende modellen, waardoor het Click It terrarium zich goed leent voor het creëren van een vochtige biotoop of paludarium.

De onderzijde van het Click It terrarium is verhoogd zodat er een warmte mat onder aan kan worden gebracht. Iets wat normaal nooit met reguliere glazen terraria aan te raden is, aangezien gewoon glas kan gaan scheuren vanwege de hitte. Omdat de bodem van het Click It terrarium van extreem gehard glas is, is dit niet mogelijk en zijn de Click It terraria perfect geschikt voor het gebruik van een warmtemat.


Opstapelbaar zonder een stelling.

De Click It terraria zijn eenvoudig zowel IN elkaar als OP elkaar te Clicken. Er zijn verschillende opties om de terraria op elkaar te Clicken. De Click It terraria kunnen gemakkelijk opgebouwd worden met het bijpassende opstapel systeem van verschillende hoogtes. Hierdoor kunnen er nog steeds lampen of lichtkappen tussen de terraria geplaatst worden. Ook het gebruik van een Reptech Breeding Rack met wielen onder het terrarium is mogelijk, zodat de terraria eenvoudig te verplaatsen zijn.

Wij helpen je graag om samen de ideale terrariumwand te ontwerpen.


*1: click it terraria 120x60x60 heeft 2 schuifruiten en een meegeleverd los slot

Meer informatie
EAN 1418718421621842
Materiaal Glas
Schrijf jouw beoordeling
Reptech Click It Terraria
Jouw beoordeling