RepTech Bakeliet Fitting Set Incl. 2M Snoer

€7,99
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
De Reptech Bakeliet lampen fitting is geschikt voor lampen tot 100watt in een terrarium. Wanneer de fitting zich in een goed gefentileerde ruimte bevind (niet in een terrarium) kan de fitting tot wel 250 watt lampen hebben. Echter word er aangeraden na 100watt over te stappen op de Keramische fitting (klik hier). Wanneer u gebruikt maakt van een lamp dat warmte en UV uitstraalt word ook de keramische fitting aangeraden denk dan bijvoorbeeld aan de Solar Raptor Kwikdamplamp 80watt/100watt/160watt.

Deze fittingenset bevat: Een E27 fitting (meest gebruikt voor warmtelampen en UVB lampen) , trekontlaster en een twee meter lang snoer met standaard EU stekker. In de verpakking bevind zich ook een instructie voor montage.
Meer informatie
EAN 8718421620890
Gewicht 0.1 kg
Kap met fitting Nee
Schrijf jouw beoordeling
RepTech Bakeliet Fitting Set Incl. 2M Snoer
Jouw beoordeling