Rattenslang starter set Click It

€369,50
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Terrarium Een terrarium wordt bezorgd door onze koeriersdienst. U kunt in het afrekenproces kiezen voor 1 of 2 werknemers die helpen bij het uitladen van het terrarium. Ook is het mogelijk om het terrarium met een pallet te bezorgen.

Belangrijk lees deze door! Gebruiksaanwijzing terraria

Bent u een beginner en weet u echt niet wat u allemaal nodig heeft voor uw Rattenslang? Zoek dan niet verder! Deze set is inbegrepen met alle spullen die nodig zijn om uw Rattenslang te houden. Van de terrarium tot de decoratie.

Het terrarium is een Reptech Click It terrarium.

Deze set is bedoeld voor één Rattenslang. In deze set zitten alle benodigdheden om uw Rattenslang zo goed mogelijk te verzorgen. Onderstaand een opsomming van de producten die in deze terrarium kit voorkomen:

Let op! De lampen die erbij geleverd worden kunnen warmer of kouder uitvallen dan wat het diertje nodig heeft. Dit verschilt per seizoen. Fittingen zijn niet gemonteerd.

- Reptech Click It Terrarium 90x45x60 

- 2x Wall Mounted Lamp Fixture (fitting)

- 2x High Quality Aluminium Reflector

- RepTech Neodymium Warmtelamp 75W 

- RepTech Neodymium Warmtelamp 40W 

- RepTech Digitaal ThermoHygrometer Met Geheugen

- Bark 30 liter fijn tropisch ondergrond

- RepTech Waterschaal XL 

- RepTech Hiding Cave Green L

- Druiventakken Small, gezandstraald

- RepTech Terrarium Plant Triple Bromeliad 

- RepTech Terrarium Plant Ficus S 

Wat niet in het pakket zit is het dier en de voedseldieren, Dit kunt u het beste in de winkel samen met met de laatste informatie verzamelen.


Meer informatie
EAN 8718421624423
Gewicht 20 kg
Hoogte 60
Diepte 45
Lengte 90
Kenmerken Is waterdicht
Materiaal Glas
Dier Rattenslang
Schrijf jouw beoordeling
Rattenslang starter set Click It
Jouw beoordeling