PVC doorvoer/lijm buis 20mm / gat 29mm

€21,45
16 op voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

PVC Doorvoeren


PVC materiaal geschikt voor allerlei doeleinden doorvoeren etc. wat met water en of lucht te maken heeft. doorvoer/lijm buis 20mm / gat 28mmMet de doorvoer kunt u gemakkelijk alle harde PVC buizen verlijmen en of aansluiten.

Gebruik van PVC doorvoeren


Zorg bij gebruik altijd dat de wand waar u de doorvoer wilt gebruiken goed schoon is. Daarna doet u aan de kant van het water de rubberenring en hierna drukt u het PVC door het doorvoergat. Wanneer u dat gedaan heeft kunt u de andere PCV opdraairing gebruikten en de witte ring. De witte ring komt knel tussen de doorvoer en de PVC opdraairing te zitten. Hierna draait u de gehele PVC doorvoer goed aan. Dit zorgt voor een goede en stevige connectie.

PVC Materiaal en kwaliteit.


De PVC materialen zijn geschikt voor hoge druk en zijn van robuste PVC kwaliteit.
Meer informatie
EAN 8718421624652
Gewicht 0.1 kg
Type PVC koppeling PVC Doorvoeren
Merk PVC RH
Schrijf jouw beoordeling
PVC doorvoer/lijm buis 20mm / gat 29mm
Jouw beoordeling