Pijlgifkikker starter set Click It

€390,50
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Measurements 6 MM

Belangrijk lees deze door! Gebruiksaanwijzing terraria

Wilt u Tricolor pijlgifkikkers houden en weet u echt niet wat u allemaal nodig heeft? Zoek dan niet verder! Deze set heeft alles voor uw Tricolors om hun te houden. Het terrarium is een Reptech Click It terrarium. Voor de verwarming en verlichting zijn de beste lampen toegevoegd zodat uw Tricolor het lekker warm en de juiste UVB opname heeft. Ook de vitamine's, temperatuur regeling en inrichting zit erbij, je bent in één keer klaar.

Deze set is bedoeld voor meerdere Tricolors. In deze set zitten alle benodigdheden om uw Tricolors zo goed mogelijk te verzorgen. Onderstaand een opsomming van de producten die in deze terrarium kit voorkomen:

Let op! De lampen die erbij geleverd worden kunnen warmer of kouder uitvallen dan wat het diertje nodig heeft. Dit verschilt per seizoen.

- Reptech Click It Terrarium 60x45x45

- Exo Terra Compact Top M 

- 3x RepTech Spiral Lamp 20W 5.0 UVB

- Dendrocare gifkikker vitamine 50gr 

- RepTech Digitaal ThermoHygrometer Met Geheugen

- Lucky Reptile Hydro Drain 8L 

- Lucky Reptile Hydro Fleece 100x50cm 

- 3x Dragon Coco Ground Blok 

- Lucky Reptile Sprayer 

- Liaan Gekruld 90-100cm 1-2cmdik

- 2x Driftwood M 30-36 cm

- 2x Ficus pumila

- 2x Bromelia mix

- 2x Fittonia mix

Wat niet in het pakket zit is het dier en de voedseldieren, Dit kunt u het beste in de winkel samen met met de laatste informatie verzamelen.


Meer informatie
EAN 8718421624409
Gewicht 35 kg
Hoogte 45
Diepte 45
Lengte 60
Kenmerken Is waterdicht
Materiaal Glas
Afmetingen 6 MM
Dier Pijlgifkikker
Schrijf jouw beoordeling
Pijlgifkikker starter set Click It
Jouw beoordeling