Leisteen (geel) per Kg

€2,75
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Ideaal als decoratie of om bijvoorbeeld een grot van te maken. Ook geschikt voor aquarium water aangezien deze steensoort geen kalk bevat. De kleuren zijn verschillend.

De stukken leisteen kunnen variëren van maat, echter zullen het vaak aanzienlijk grote stukken zijn. Mocht u graag kleine stukken ontvangen dan zullen wij ons best doen deze te vinden voor u. U kunt dit in het proces van bestellen bij opmerkingen schrijven. Wanneer u hele grote stukken wilt, houdt er dan rekening mee dat u meer dan een kilo bestelt. Let op! Als u bijv. 5 kilo besteld krijgt u grote stukken van samen 5 kilo. bijv. 1 stuk van 3 kilo en 1 van 2kilo. Wilt u echt 5 stukken van 1 kilo? Zet dit dan in de opmerkingen van uw order. Wij proberen altijd zo dicht mogelijk bij het bestelde gewicht te komen. Dit blijft een natuur product en alle stukken wegen en zijn anders.
Meer informatie
EAN 8718421623662
Gewicht 1 kg
Kleur Geel
Schrijf jouw beoordeling
Leisteen (geel) per Kg
Jouw beoordeling