Kogelkraan 32mm

€42,33
Nog maar 2 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

PVC Kogelkraan 32mm


PVC kogelkranen zijn geschikt voor allerlei doeleinden doorvoeren etc. wat met water en of lucht te maken heeft. kogelkraan 32mm. Hiermee sluit u uw PVC buis af voor kleinere gebruiken, zoals in aquaria en of terraria worden deze kogelkranen veelal gebruikt.


Kogelkraan aansluiten


de kogelkraan kunt u aansluiten aan een 32mm buis, deze moet worden verlijmd met PVC lijm. Deze hebben wij als tube voor kleine PVC verlijmingen. Zodat u niet met een heel grote voorraad zit.
Ook kunt u de pvc kraan van 32mm aan een slang aansluiten, dit doet men door 2 slangtules in te lijmen. De PVC slangtules zijn er in diverse maten en kunt u daarmee de desgewenste maat voering voor deze kogelkraan selecteren bijvoorbeeld 32mm en een 3/4" duimse slang aansluiting.


 


aanverwante PVC artikelen genoemd hierboven:


PVC lijm tube
PVC kogelkranen diverse maten
PVC slangtules
Meer informatie
EAN 8718421624713
Gewicht 0.3 kg
Type PVC koppeling PVC Kranen
Merk PVC RH
Schrijf jouw beoordeling
Kogelkraan 32mm
Jouw beoordeling