Knaagdieren Terrarium 60x40x40

€94,95
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Terrarium Een terrarium wordt bezorgd door onze koeriersdienst. U kunt in het afrekenproces kiezen voor 1 of 2 werknemers die helpen bij het uitladen van het terrarium. Ook is het mogelijk om het terrarium met een pallet te bezorgen.

Belangrijk lees deze door! Gebruiksaanwijzing terraria


Knaagdieren terrarium leuk voor bijvoorbeeld muizen of hamsters.

Het Knaagdieren Terrarium 60x40x40 wordt gemaakt van 4 mm glas en is standaard uitgevoerd met de volgende opties:

  • Bovenventilatie 6 cm breed
  • Voorventilatie verhoogd design met extra bescherming, 
  • Twee schuifdeuren
  • Handvatten op beide schuifdeuren
  • Goede verpakking voor makkelijk transport


Dit knaagdieren terrarium is een nieuw design terrarium en behoort tot de knaagdierenlijn van de Blue-Lagoon terraria.

Voorventilatie
De Blue-lagoon voorventilatie is speciaal ontworpen om de beste luchtventilatie te geven in terraria. Het knaagdieren terrarium bevat een speciale constructie, waardoor deze voorventilatie ook te gebruiken is met deze lijn terraria. Door middel van een schot van 2,5 cm achter de ventilatie kan er geen bodembedekking uit en uw knaagdier er niet zomaar bij.
 
Let op!
Het terrarium wat u ziet op de foto heeft nog niet alle eigenschappen die in de omschrijving staat. De foto staat op het lijstje ter vervanging en zal spoedig vervangen worden.


Eigen terrarium ontwerpen?
Bekijk onze terrariumdesigner, waarmee u uw eigen terrarium kunt ontwerpen. Hier kunt u zelf de maten invoeren, het terrarium direct aan uw eigen wensen aanpassen en eventueel direct op maat bestellen.

Meer informatie
EAN 8718421622467
Gewicht 10 kg
Hoogte 40
Diepte 40
Lengte 60
Type Terrarium Comfort Terrarium
Materiaal Glas
Schrijf jouw beoordeling
Knaagdieren Terrarium 60x40x40
Jouw beoordeling