JMB Terrarium Led 98CM Waterproof

€39,93
Nog maar 8 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

JMB Terrarium LED 98 CM Waterproof

Let op! Deze bar kan alleen worden gebruikt met de JMB 12V/3Amp adapter.


JMB waterproof terrarium LED geeft een intens wit licht (6000 Kelvin) en is uitermate geschikt voor reptielen, amfibieën en voor perfecte groei van planten.
Deze speciaal voor terraria ontwikkelde LED bars hebben een IP beschermingswaarde van 68  (IP68) wat wil zeggen dat deze LED bar volledig waterdicht is en zelfs onder water gebruikt kan worden. De LED strip is behuisd in een aluminium profiel en ingegoten met siliconengel.
De lichtopbrengst van JMB LED is vele malen groter dan conventionele T8 of T5 TL buizen.  Het gebruik van LED ten opzichte van conventionele verlichting kan een stroombesparing tot wel 70% opleveren
De LED diodes in deze LED bars geven per 1 Watt verbruik tot circa 100 Lumen per LED.
De grote voordelen aan deze terrarium LED bar zijn dat deze niet gekoeld hoeft te worden en een minimum aan ruimte nodig heeft om goed geïnstalleerd te worden in een lichtkap of aan de bovenzijde van een terrarium.

Verkrijgbaar in lengtes van 28, 58 en 98 CM

Let op! Deze LED bar is volledig waterproof! De aansluiting van de LED naar de adapter is dat niet!

De JMB terrarium LED bar van 98 CM moet gebruikt worden in combinatie met de JMB 12V/3Amp adapter.

Meer informatie
EAN 8718421623259
Lengte 98
Type led Led balken
Schrijf jouw beoordeling
JMB Terrarium Led 98CM Waterproof
Jouw beoordeling