JMB SMD Connector snoer

€2,50
Nog maar 2 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
JMB Connectersnoer voor LED. Dit connector snoer is om aan het waterdichte snoer van de terrarium LED te monteren en op de JMB 12V/200W Led Adapter ind. te instaleren. Deze speciaal voor terraria ontwikkelde led verlichting (IP68 = Waterdicht) welke is behuisd in een aluminium profiel en in silicone gel is ingegoten. Deze led's zijn zo krachtig, dat deze de conventionele T8 en T5, vele malen overtreft in lichtopbrengst, iets dat leidt tot een kostenbesparing qua energieverbruik, tot wel 60-70%. De leds welke worden gebruikt in deze waterproof terrariumrium led bars, zijn van het merk Epistar en geven per 1Watt verbruik, tot ca. 100 Lumen p/led. Het grote voordeel van deze Terrarium Led Verlichting, is dat ze niet behoeft te worden gekoeld en een minimum aan ruimte nodig hebben voor een perfecte installatie in de lichtkap. Deze speciaal aangepaste LED op het biotoop van terraria en paludaria is al door meerdere mensen getest en de planten groeien het perfect. De LED is all white 6,000K aangepast aan de behoefte van reptielen, amfibien en planten.
Meer informatie
EAN 8718421625048
Type led Accessoires
Schrijf jouw beoordeling
JMB SMD Connector snoer
Jouw beoordeling