Huiskrekel Nr. 4

€2,00
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Op maandag krijgen wij onze voedseldieren in de loop van de dag vers geleverd. 
Wij verzenden voedseldieren die besteld zijn in onze webshop op dinsdag, woensdag en donderdag.
Op vrijdag verzenden wij geen voedseldieren, omdat deze in het weekend op het depot van de pakketdienst blijven liggen.  In het weekend is onze webshop gesloten. 

LET OP! 
Grote voedseldieren-orders ( Kilo's wormen, sprinkhanen per 100) die vóór woensdag besteld worden, kunnen de week daarop door ons worden verzonden. Houd hiermee rekening bij het plaatsen van een bestelling.

Huiskrekels maat 4 (klein)

Krekels (Acheta domestica) zijn waarschijnlijk het meest gebruikte voer voor insectenetende reptielen, amfibiëen, kleine zoogdieren, vogels en vissen. 

Kleine krekels zijn uitermate geschikt om te voeren aan kleine of jonge dieren, zoals jonge gekko's en middelgrote amfibiëen. 
De krekels worden geleverd in een transparant bakje met wat voeding.
Bij kamertemperatuur zijn de krekels ongeveer een week goed te bewaren. (Voeg eventueel zelf wat voeding toe, zoals een stukje appel of droge kattenbrok.

Voer altijd gevarieerd en gebruik bij het voeren altijd een hoogwaardig vitaminen en mineralen supplement.

Bij temperaturen onder de 10 °C en boven de 25 °C is het versturen van voedseldieren volledig voor eigen risico.
Bij lage temperaturen kunt u voor het transport een wintertransportpakket of een  heatpack bijbestellen en in de opmerkingen bij de bestelling aangeven dat u deze geactiveerd wil hebben. 

>
Voor meer voedseldieren voor uw reptiel of amfibie, klik hier 


Meer informatie
EAN 8717545211144
Gewicht 0.03 kg
Dier Wimpergekko
Schrijf jouw beoordeling
Huiskrekel Nr. 4
Jouw beoordeling