Exo Terra Tortoise Cave

€44,95
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Alleen afhalen Dit product kan alleen bij de winkel of een beurs worden opgehaald
De Exo Terra Tortoise Cave werd speciaal ontworpen om landschildpadden van een ruime schuilplaats te voorzien. De noodzaak van een geschikte schuilplaats in een natuurlijk terrarium word zeer dikwijls onderschat. Bij gebrek aan een veilige slaap- en rustplaats ontwikkelen landschildpadden tamelijk snel stress, hetgeen hun activiteit en eetlust negatief zal beïnvloeden. Met zijn realistisch kiezeldesign en een groot schuilvolume bootst de Exo Terra Tortoise Cave de natuurlijke schuilplaats van landschildpadden na. De Exo Terra Tortoise Cave voorziet beschutting en biedt tegelijkertijd een koeler, vochtiger microklimaat aan in jouw terrarium.  • Natuurlijk uitzicht, integreert in elk type terrarium

  • Verschaft een geschikte schuilplaats

  • Voorkomt stress

  • Zeer stabiel, niet makkelijk omver te stoten door grotere reptielen

Meer informatie
EAN 015561229227
Gewicht 0.8 kg
Materiaal Kunststof
Kleur Bruin
Merk Exo Terra
Formaat L
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Tortoise Cave
Jouw beoordeling