Exo Terra thermostaat & hygrostaat met timer 600w

€200,00
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Met de Exo Terra 600W Dimming en Pulse Proportionele Thermostaat met Dag/Nacht functie kan je een goed gecontroleerd verwarmingsysteem creëeren dat jou toelaat om de vereiste temperatuursinstellingen te handhaven, gelijkaardig aan deze in een woestijn of in een tropische omgeving. De Thermostaat zal ook helpen om oververhitting en onderkoeling te vermijden gedurende warme zomerdagen of koude winternachten. Zowel de dag- als de nachttemperaturen kunnen afzonderlijk worden ingesteld om te garanderen dat de dag-nacht temperatuurschommelingen veilig zijn voor uw reptielen. De Dimming en Pulse Proportionele functie houdt de temperatuur op het gewenste peil met een veel hogere nauwkeurigheid in vergelijking met gangbare thermostaten, en elimineert grotere temperatuurschommelingen in het terrarium. Het duidelijke, blauwe LCD-scherm toont de werkelijke alsook de ingestelde temperatuur, en zal automatisch de helderheid van het LCD-scherm te versterken tijdens de dag-modus en verzachten tijdens de nacht-modus. Een rode LED en een verwarming-symbool geeft aan wanneer het verwarming apparaat is ingeschakeld. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, zal de LED blauw oplichten en het verwarming-symbool is dan niet meer zichtbaar. De temperatuursonde met ingebouwde lichtsensor schakelt automatisch tussen dag en nacht temperatuurinstelling, op basis van de lichtintensiteit. Sluit je Warmtemat, Warmtekabel, Keramische Warmtestraler of Warmtelamp eenvoudigweg aan op de Exo Terra 600W Thermostaat, stel de gewenste temperatuur in en plaats de warmtesensor op de gewenste plek. Het drukknop/draaiknop systeem van de thermostaat voorkomt onbedoelde wijzigingen van de ingestelde temperatuur als het toestel gehanteerd wordt. De waterdichte externe sensor kan veilig gebruikt worden in extreem vochtige terraria en aquatische setups.
Meer informatie
EAN 015561224642
Gewicht 1 kg
Analoog of Digitaal Digitaal
Merk Exo Terra
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra thermostaat & hygrostaat met timer 600w
Jouw beoordeling