Exo Terra Rock Terrarium Background 60x60cm

€44,95
Nog maar 2 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

De Exo Terra rotsachterwand voor terrariums is gemakkelijk te snijden en heeft een verbazingwekkend natuurlijke look. Hij creëert een multidimensionale omgeving, ideaal voor klimmende reptielen of kan simpelweg gebruikt worden om het terrarium op te fleuren. Zijn kleur en textuur zijn zoals alle Exo Terra terrariumdecoraties in perfecte harmonie met de omgeving, vochtig of droog. De groeven aan de achterkant zijn voorzien om kabels of leidingen van pompen of de Heat Wave Rock te verbergen. De achterwand is gemaakt van zwart polystyreen, zodanig dat het niet opvalt wanneer hij per ongeluk beschadigd wordt. (bij wit polystyreen zou dit niet het geval zijn). Polystyreen heeft het voordeel dat het isoleert en gemakkelijk te snijden is om zo in ieder formaat van terrarium te kunnen passen.  • Natuurlijke look

  • Gemakkelijk te snijden

  • Isoleert het terrarium, creëert een extra dimensie

  • Voor tropische en woestijnterrariums

  • Gemaakt van zwart, niet-giftig polystyreen


Twee brede uitsparingen in de rug laten de mogelijkheid om verschillende draden en leidingen te verbergen.

Meer informatie
EAN 015561229616
Gewicht 1 kg
Breedte 60 cm
Hoogte 60 cm
Materiaal Polystyreen
Kleur Geel
Merk Exo Terra
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Rock Terrarium Background 60x60cm
Jouw beoordeling