Exo Terra monsoon multi II 8L

€194,99
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Programmeerbaar nevelsysteem voor terraria en plantenkassen Eenvoudig te installeren Flexibele sproeikoppen (tot 6 stuks!) die in elke richting kunnen gedraaid worden Groot 8 liter reservoir Gemakkelijk bij te vullen De Exo Terra Monsoon MULTI is een programmeerbaar nevelsysteem voor elk type terrarium en plantenkas. Het helpt een optimale luchtvochtigheid te handhaven door te beregenen met vooraf geprogrammeerde tussenpozen. De duur en de frequentie kunnen eenvoudig ingesteld worden, afhankelijk van het soort dier of plant dat men houdt. Regelmatige neerslag bevordert het broedgedrag, en is noodzakelijk wanneer levende tropische planten, zoals bromelia’s, orchideeën, mossen e.d. als decoratie dienen.
Meer informatie
EAN 015561242011
Gewicht 2.65 kg
Analoog of Digitaal Digitaal
Merk Exo Terra
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra monsoon multi II 8L
Jouw beoordeling