Exo Terra Feeding Dish M

€8,95
Nog maar 6 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Exo Terra ontwikkelde een assortiment voederaccesoires om het voederen van vers groen, korrels, insecten en ingeblikt voedsel te vergemakkelijken. Elk artikel is ontworpen om een maximale gerieflijkheid en hygiëne te verzekeren. Ze geven de dieren het nodige comfort om in stressvrije omstandigheden te kunnen eten. Deze voederaccesoiresdragen bij tot een reiner en gezonder terrarium.

Exo Terra voederschalen hebben aan de buitenzijde een natuurlijke en realistische rotsafwerking en een gladde, niet-korrelige binnenzijde. De schalen zijn behandeld om de ontwikkeling van schadelijke bacteriën te verhinderen en het reinigen gemakkelijker te maken. De neutrale, natuurlijke kleur maakt het integreren in een woestijn-, tropisch of eender welk terrarium eenvoudig.


Door zijn natuurlijk uitzicht past hij in elk type terrarium
    

Eenvoudig te reinigen


Niet poreus en glad oppervlak dat schadelijke bacteriën afstoot
    

Gemaakt van food grade materiaal
    

Zeer stabiel en moeilijk omver te werpen door grotere reptielen
Meer informatie
EAN 015561228114
Gewicht 0.4 kg
Kleur Bruin
Merk Exo Terra
Formaat M
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Feeding Dish M
Jouw beoordeling