Exo Terra Cricket Pen Krekelhouder L

€29,95
Nog maar 2 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

 • Complete verzorgingskit voor krekels De Cricket Pen van Exo Terra

 • Afneembaar, goed ventilerend deksel

 • Handige krekel verdeler

 • Inclusief voeder- en drinkbak voor krekels

 • Maakt krekels voederen keurig en netjes


De Exo Terra Cricket Pen is ideaal om krekels te houden en verdelen. 
De krekels kruipen zelf in de vierkante kokers, die hen schuilplaats bieden. Deze kokers fungeren als makkelijke verdeelinstrumenten van de Exo Terra Cricket Pen. Verwijder voorzichtig een koker, schud enkele krekels in het terrarium of voederbak en plaats hem terug in de Exo Terra Cricket Pen.
Bij het verwijderen van het deksel blijven de kokers op hun plaats, hetgeen de toegang vergemakkelijkt en de ontsnappingskansen van krekels verkleint.


Tip:


Geef uw krekels gezonde voeding of een stukje appel om hen langer in leven te houden.


Capaciteit
KrekelgrootteBevat (ongeveer)
< 0.5” (2-4) 250
0.5” (5-6) 100
Adult (7-8) 50


 1. De Exo Terra Cricket Pen Kan tot 50 krekels huisvesten

 2. Verwijder één van de verdeelkokers om te voederen

 3. Tik op de verdeelkoker om de krekels te voederen

 4. Zelfsluitende kokeropening

 5. De Exo Terra Cricket pen is eenvoudig bovenaan te bereiken

 6. Voeder- en drinkschaaltjes inbegrepen


Gebruiksaanwijzing


Te gebruiken om krekels te transporteren en te houden. Schuif de koker uit de Exo Terra Cricket Pen en laat het klepje neer om ontsnappingen te voorkomen. Dek indien nodig met één hand de koker af tijdens het manoeuvreren. Neem uw hand weg en tik lichtjes op de koker om het gewenste aantal krekels te voederen. Verwijder één koker per keer om te vermijden dat de krekels ontsnappen.


Krekelzorg


Krekels houdt men best in een goed geventileerde kamer met een temperatuurradius van 21°C tot 24°C en lage vochtigheidsgraad. Vermijd direct zonlicht en koude tocht. Houd de Cricket Pen zuiver en droog. Kwalitatief krekelvoeder en water (gel) moeten altijd ter beschikking worden gesteld. Dit in bijgevoegde ondiepe voeder- en waterschaaltjes. In plaats van watergel kan men ook een vochtige spons gebruiken. Gebruik geen water op zich, want de krekels zouden hier in kunnen verdrinken.


Reinigingsinstructies


Het is noodzakelijk om het product regelmatig te reinigen. Verwijder alle restanten of afvalstoffen en maak het geheel schoon met heet leidingwater. Gebruik nooit zeep of detergenten, aangezien deze een residu kunnen achterlaten dat schadelijk of zelfs dodelijk is voor de krekels.


 
Meer informatie
EAN 015561222877
Gewicht 0.35 kg
Merk Exo Terra
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Cricket Pen Krekelhouder L
Jouw beoordeling