Exo Terra Compact Top S

€44,95
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Het armatuur is een belangrijk aspect van het verlichtings- en verwarmingssysteem, die de veiligheid en toepasselijke functie van de gebruikte licht- en warmtebron verzekert. Alle armaturen voldoen aan zowel de Europese als de Noord-Amerikaanse veiligheidsvoorschriften en zijn onderworpen aan testen door onafhankelijke laboratoria. Exo Terra is er mee begaan de veiligheid van u en uw reptielen te verzekeren.

De Exo Terra Compact Top is een spaarlampen terrarium lichtkap ontworpen voor de Exo Terra Glazen Terrariums. Deze gemakkelijk te installeren lichtkap heeft twee fittingen voor spaarlampen of gloeilampen tot 26W. Een combinatie van Exo Terra Repti Glo lampen (PT2226 / PT2227 / PT2228) kan worden aangewend om zo de ideale ultraviolet/visueel licht ratio te bekomen. Een gloeilamp zoals de Exo Terra Sun Glo verhoogt de omgevingstemperatuur aanzienlijk. Optionele accessoires zoals de Exo Terra Digitale Thermometer en Hygrometer kunnen in de schuifrail aan de bovenzijde van de lichtkap worden ingeschoven.  • Voor spaarlampen of gloeilampen tot 26W

  • Met ingebouwde reflector

  • Gemakkelijk te installeren

  • Schuifrail om accessoires in te schuiven

Meer informatie
EAN 015561222266
Gewicht 1.4 kg
Kap met fitting Ja
Merk Exo Terra
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Compact Top S
Jouw beoordeling