Exo Terra coco husk 3-pack

€13,95
Nog maar 4 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
- 100% natuurlijk substraat - Ideaal voor natuurlijke terrarium inrichting - Verhoogt de vochtigheid in terrariums - Stimuleert natuurlijk graafgedrag - Voedingsbodem voor echte planten Exo Terra Plantation Soil is gemaakt van samengeperste vezels van kokosnootbast uit de plantages van tropisch Azië. Dit ecologisch substraat is ideaal voor het verhogen van de vochtigheid in het terrarium en is veilig voor kikkers, salamanders en gravende reptielen en amfibieënsoorten. Het substraat kan ook aangewend worden als incubatiemedium gezien zijn hygroscopische eigenschappen. Dit 100% natuurlijke substraat kan zelfs gebruikt worden als een voedingsbodem voor levende planten in een terrarium. Inhoud: 3 stuks van 8,8L
Meer informatie
EAN 015561227766
Gewicht 1.5 kg
Materiaal Houtsnippers
Kleur Bruin
Merk Exo Terra
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra coco husk 3-pack
Jouw beoordeling