Epoxy 2D achterwand met licht relief per m2

€220,00
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Epoxy achterwand met een lichte relief.


Epoxy heeft als eigenschap dat het zeer makkelijk uit te smeren is. Epoxyhars is doorzichtig en hier kan met pigment een kleur aangegeven worden. vervolgens kan er zand/varen wortel granulaat of een ander iets op gestrooid worden. Epoxy is ook ideaal voor het maken van een paludarium waterval. Een nadeel van epoxyhars is dat wanneer er één plek niet goed is gesmeerd het zijn waterdichte eigenschap verliest, daarom is aan te raden om 3 keer de achterwand of waterval te smeren. Wanneer een achterwand of waterval met epoxy gesmeerd is dan wordt deze een heel stuk sterker. De achterwand zal ook erg ruw aanvoelen, aangeraden is dan ook om na het uitdrogen van de achterwand met een schuurpapier langs de achterwand  te gaan, zodat beestjes zich er niet aan kunnen bezeren. Ook een schildpad zijn schild kan er zelfs door beschadigen!

Kortom eigenschappen Epoxyhars:  • Waterdicht (3 lagen)

  • Dunne substantie

  • Makkelijk smeren

  • Sterk

  • Inflexibel

Meer informatie
EAN 8718421624102
Gewicht 0.1 kg
Schrijf jouw beoordeling
Epoxy 2D achterwand met licht relief per m2
Jouw beoordeling