Dragon Jelly-Food cup (per stuk)

€1,49
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Deze zijn los en in mix verpakking van 20 stuks verkrijgbaar. Dragon Jelly-Food lekkere vitamine vruchtgelij in diverse smaken. Voor alle vrucht en nectar lievende terrariumdieren, insecten, siervogels en meer. Jelly Food dient als hoofd- en bijvoeder maar natuurlijk ook als lekkernij tussendoor. De inhoud is een natuurlijke vruchtenconcentraat van vruchten en vitamines, mineralen en sporenelementen welke compleet uitgebalanceerd zijn in deze cupjes. De cupjes zijn gemakkelijk te plaatsen in uw terrarium en er is ook een Jelly Food Rock verkrijgbaar, waar u het cupje precies in kunt laten vallen. Hierdoor kunnen de dieren de cupjes niet omgooien of weg duwen. Witte = Proteïnen smaak Geel = Bananen smaak Oranje = Annanas smaak Rood = Aardbeien smaak Violet = Grapefuit smaak Groen = Meloenen smaak Bruin = Snoepje, extra portie koolhydraten
Meer informatie
EAN 8718421624447
Gewicht 0.02 kg
Materiaal Natuurlijk
Schrijf jouw beoordeling
Dragon Jelly-Food cup (per stuk)
Jouw beoordeling