Doosje Rozenkeverlarven (Dola's) 10 Stuks

€4,49
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Op maandag krijgen wij onze voedseldieren in de loop van de dag vers geleverd. 
Wij verzenden voedseldieren die besteld zijn in onze webshop op dinsdag, woensdag en donderdag.
Op vrijdag verzenden wij geen voedseldieren, omdat deze in het weekend op het depot van de pakketdienst blijven liggen.  In het weekend is onze webshop gesloten. 

LET OP! 
Grote voedseldieren-orders ( Kilo's wormen, sprinkhanen per 100) die vóór woensdag besteld worden, kunnen de week daarop door ons worden verzonden. Houd hiermee rekening bij het plaatsen van een bestelling.

Rozenkeverlarven (Dola) 10 stuks

Rozenkeverlarven (Pachnoda marginata), soms ook wel dola-larven genoemd zijn de larven van de rozenkever. 
Deze tot 4 cm grote, dikke witte larven leven ondergronds van vermolmd hout en plantaardig materiaal. 
Rozenkeverlarven zijn verhoudingsgewijs veel vetter dan andere voedseldieren zoals sprinkhanen en dubia's. Gebruik rozenkeverlarven niet als hoofdvoeding, maar als bijvoeding naast bijvoorbeeld sprinkhanen of dubia's. Geschikt om te voeren aan grotere reptielen, amfibiëen, kleine zoogdieren, vogels en vissen.
Rozenkeverlarven worden geleverd in een transparant bakje gevuld met vochtige aarde. Bij kamertemperatuur zijn de larven een week te bewaren, voeg eventueel wat voedsel toe zoals een stukje appel of wortel.
Let bij het voeren er op dat deze larven niet in los in het verblijf terecht komen, ze kunnen inrichtingsmateriaal en dieren aanvreten.

Voer altijd gevarieerd en gebruik bij het voeren altijd een hoogwaardig vitaminen en mineralen supplement.

Bij temperaturen onder de 10 °C en boven de 25 °C is het versturen van voedseldieren volledig voor eigen risico.
Bij lage temperaturen kunt u voor het transport een wintertransportpakket of een  heatpack bijbestellen en in de opmerkingen bij de bestelling aangeven dat u deze geactiveerd wil hebben. 


Voor meer voedseldieren voor uw reptiel of amfibie, klik hier 


Meer informatie
EAN 8718421623785
Gewicht 0.1 kg
Dier Chinese Wateragaam
Schrijf jouw beoordeling
Doosje Rozenkeverlarven (Dola's) 10 Stuks
Jouw beoordeling