Dia de los muertos schedel zwart

€32,49
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Specificaties: Beschilderd met speciale verf die gloeit in het donker en fluoriserend is onder blauw licht Gifvrij en pH-neutraal, heeft geen invloed op het biologisch evenwicht Gifvrij en pH-neutraal, heeft geen invloed op het biologisch evenwicht Voor zoet- en zeewateraquaria Aanwijzing: neem de decoratie voorzichtig uit de doos en spoel af met lauw water Omschrijving: Dit kleurrijke schedel is een ornament uit de 'Dia de los muertos' serie van Aqua Della. Ze zijn niet alleen kleurrijk, maar ook nog eens beschilderd met special verf. De ornamenten zijn 'Glow-in-the-Dark' en lichten eveneens op onder blauw licht. Dit ornament is gemaakt van polyesterhars. Deze is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. De decoratie is geschikt voor zowel zoet- als zout water aquariums. Tip: Neem de decoratie voorzichtig uit de doos en spoel af met warm water. Let op: geen zeep, allesreinigers of andere schoonmaakmiddelen (bv waterstofperoxide, thinner, terpentijn) gebruiken.
Meer informatie
EAN 4047059466605
Gewicht 1 kg
Kleur Zwart
Merk Aqua D ella
Schrijf jouw beoordeling
Dia de los muertos schedel zwart
Jouw beoordeling