De Shinisaurus

Speciale prijs €2,65 Standaard prijs €13,69
10 op voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
De bedreigde Dierenreeks van Stichting Sauria bestaat uit een groeiend aantal boekjes over reptielen die dreigen uit te sterven of om andere redenen zeldzaam zijn - hetzij door rechtstreeks menselijk toedoen zoals bijvoorbeeld door teveel wildvang, hetzij door gewijzigde klimatologische omstandigheden, milieuvervuiling etc.

Stichting Sauria probeerde door een aantal initiatieven - waaronder diverse kweekprogramma's, advieswerk en het verspreiden van haar kennis door middel van deze uitgavenreeks - het voortbestaan en welzijn van deze dieren te bevorderen.
De boekjes zijn bedoeld voor zowel beginners als voor gevorderde houders van a.o. hagedissen, slangen en schildpadden en zijn door het Sauria-Team samengesteld op basis van eigenkweekervaringen en recente vakliteratuur in het jaar 2006

Dit boekje omschrijft alle informatie en ervaringen van het gehoudendiersoort "De Shinisaurus crocodilurus" nederlandse naam: De Krokodilstaarthagedis is een veel besproken maar vooral zeldzaam en moeilijk te kweken diertje. Met een worpgrootte van 2 tot 15 eieren per worp is daar een voorbeeld van. De Shinisaurus heeft zijn herkomst uit Zuid-Oost China, in de koude bergstreken en kunnen ongeveer 10-20 jaar worden, zijn zeer intelligent en nieuwsgierig en is een sociaal dagdier.
Helaas bijna uitgestorven.

Kortom een erg leuk boekje om meer te weten over deze bijzondere en geheimzinnige oosterling de Shinisuarus crocodilurus, krokodilstaarthagedis.
Meer informatie
EAN 9789080918863
Gewicht 0.2 kg
Lengte 1 cm
Breedte 16 cm
Hoogte 24 cm
Schrijf jouw beoordeling
De Shinisaurus
Jouw beoordeling