De Boa constrictor

Speciale prijs €8,47 Standaard prijs €15,20
24 op voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

AFGODSLANG en of ROODSTAARTBOA


De bedreigde Dierenreeks van Stichting Sauria bestaat uit een groeiend aantal boekjes over reptielen die dreigen uit te sterven of om andere redenen zeldzaam zijn - hetzij door rechtstreeks menselijk toedoen zoals bijvoorbeeld door teveel wildvang, hetzij door gewijzigde klimatologische omstandigheden, milieuvervuiling etc.


STICHTING SAURIA


Stichting Sauria probeerde door een aantal initiatieven - waaronder diverse kweekprogramma's, advieswerk en het verspreiden van haar kennis door middel van deze uitgavenreeks - het voortbestaan en welzijn van deze dieren te bevorderen.
De boekjes zijn bedoeld voor zowel beginners als voor gevorderde houders van a.o. hagedissen, slangen en schildpadden en zijn door het Sauria-Team samengesteld op basis van eigenkweekervaringen en recente vakliteratuur in het jaar 2006


BOA CONSTRICTOR BOEKJE


Dit boekje omschrijft alle informatie en ervaringen van het gehoudendiersoort "Boa constrictor" nederlandse naam: Roodstaartboa of Afgodslang is een veel besproken en veel gehouden en gekweekt diersoort. Met een worpgrootte van 20 tot 35 eieren per worp is daar een voorbeeld van. De Boa constrictor heeft zijn herkomst uit Midden en Zuid Amerika, en de overwegend in tropische regen bossen e in de bergwouden. Het zijn gronddieren dus leven vooral op de grond en kan ongeveer ca. 25 tot 30 jaar worden, zijn zeer goed te houden terrariumdieren met veel variaties die worden besproken in dit boekje met foto's en hebben een rustig karakter.
Deze diersoort is zeker niet uitgestorven en komt nog heel veel vuldig voor ook in de kweek.

Kortom een erg leuk boekje om meer te weten over deze bijzondere en veelgehouden diersoort de Roodstaart Boa, of afgodslang, Boa constrictor.
Meer informatie
EAN 9789080918887
Gewicht 0.5 kg
Schrijf jouw beoordeling
De Boa constrictor
Jouw beoordeling