Calcium zand 5kg wit

€7,50
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Calci-zand, ook wel baardagamen zand of calcium grond genoemd, is een bodem ondergrond voor in uw terrarium. Deze ondergrond bestaat voor 98% uit calcium. Anders als bij ander terrariumzand heeft Calci-ground het voordeel dat het meehelpt om de lucht vochtigheid in uw terrarium te waarborgen. Het is te gebruiken in elk soort terrarium. Het is geschikt voor woestijn, tropisch terrarium of aquarium gebruik. Calci-ground heeft een natuurlijke look en is prima te combineren met andere bodem producten en kleuren zand.  


Deze calcium terrarium ondergrond is goed voor de baardagame en andere reptielen. Uw dieren hebben een behoefte aan calcium en deze ondergrond is een uitstekende manier om hieraan te voldoen. De baardagame eet van nature zand van de bodem om zo mineralen binnen te krijgen. Het nadeel van normaal zand is dat het kan verstenigen bij een verandering in de temperatuur. Hierdoor kan uw dier last krijgen van problemen met de ontlasting en in het ergste geval kan hij hier zelfs aan overlijden. Calci-zand heeft echter een ronde structuur waardoor dit nooit kan gebeuren. Door de ronde structuur van de korrels kan het niet vast komen te zitten en blijft de ontlasting dus normaal. Dit product helpt dus om uw reptielen gezond te houden en verbeterd eventuele storingen in de ontlasting. Ook krijgt uw dier in plaats van een klein percentage een groot percentage aan mineralen binnen. Calci-ground heeft veel voordelen en daarom raden wij van de Blue-Lagoon dit product ten zeerste aan.


Calci-ground is gemakkelijk te gebruiken. Uw reptielen profiteren optimaal als u een calcium grond bodem maakt  van 4 tot 8 centimeter.  En deze in elk geval iedere 3 maanden gedeeltelijk of volledig vervangt. U heeft ongeveer 3 zakken nodig voor een halve vierkante meter.


Meer informatie
EAN 8718421623167
Gewicht 5 kg
Lengte 22 cm
Breedte 31 cm
Hoogte 6 cm
Materiaal Calcium zand
Kleur Wit
Dier Luipaardgekko
Schrijf jouw beoordeling
Calcium zand 5kg wit
Jouw beoordeling