Calcium zand 5kg caviaar

€7,95
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Calci-zand bodembedekking bestaat voor 98% uit calciumcarbonaat.
Het is te gebruiken in elk soort terrarium. Het is geschikt voor woestijn, tropisch terrarium of aqua-terrarium.
Calci-zand heeft een natuurlijke look en is prima te combineren met andere bodem producten en kleuren zand. 

Deze terrarium ondergrond is goed bruikbaar voor de baardagame en andere reptielen.
Uw dieren hebben een hoge behoefte aan calcium, reptielen eten in het wild bodemmateriaal (zand)  om zo mineralen binnen te krijgen. Het nadeel van normaal zand is dat het verstoppingen van het darmkanaal kan veroorzaken. Hierdoor kan uw dier last krijgen van problemen met de ontlasting en in het ergste geval kan hij hier zelfs aan overlijden.
Calci-zand heeft een ronde structuur waardoor dit niet zo makkelijk  kan gebeuren. Door de ronde structuur van de korrels kan het niet vast komen te zitten en zo blijft de ontlasting dus relatief normaal passabel.

Dit product is echter geen vervanging voor de reguliere mineralen-supplementen die uw dier nodig heeft bij de voeding zoals Miner-All of Reptivite .

Calci-ground is gemakkelijk te gebruiken. Uw reptielen profiteren optimaal als u een calcium grond bodem maakt  van 4 tot 8 centimeter diep.  Vervang deze elke 3 tot 6 maanden, afhankelijk van de vervuiling van het terrarium.
U heeft ongeveer 3 zakken nodig voor een halve vierkante meter.

Meer informatie
EAN 8718421623150
Gewicht 5 kg
Materiaal Calcium zand
Kleur Rood
Dier Luipaardgekko
Schrijf jouw beoordeling
Calcium zand 5kg caviaar
Jouw beoordeling