Buffalowormen 1 Portie 50 ml. (17gr)

€1,49
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Op maandag krijgen wij onze voedseldieren in de loop van de dag vers geleverd. 
Wij verzenden voedseldieren die besteld zijn in onze webshop op dinsdag, woensdag en donderdag.
Op vrijdag verzenden wij geen voedseldieren, omdat deze in het weekend op het depot van de pakketdienst blijven liggen.  In het weekend is onze webshop gesloten. 

LET OP! 
Grote voedseldieren-orders ( Kilo's wormen, sprinkhanen per 100) die vóór woensdag besteld worden, kunnen de week daarop door ons worden verzonden. Houd hiermee rekening bij het plaatsen van een bestelling.

Buffalowormen (50 milliliter)

Buffalowormen (Alphitobius diaprinus) zijn de larven van de buffalokever. 
Deze tot 1,5 cm grote larven leven van dierlijk en plantaardig materiaal (zoals diervoeding en organisch afval). 
Buffalowormen zijn verhoudingsgewijs armer in voedingswaarde dan bijvoorbeeld krekels of dubia-kakkerlakken. Gebruik buffalowormen nooit als hoofdvoeding, maar als bijvoeding naast bijvoorbeeld krekels en sprinkhanen. Geschikt om te voeren aan kleine, pasgeboren reptielen, amfibiëen, kleine zoogdieren, vogels en vissen.
Buffalowormen worden geleverd in een transparant bakje. Bij kamertemperatuur zijn de larven een week te bewaren, zorg voor voldoende ventilatie en voeg eventueel wat voedsel toe zoals een stukje gedroogd volkorenbrood of een stukje wortel.
Let bij het voeren er op dat deze larven niet in los in het verblijf terecht komen, ze kunnen inrichtingsmateriaal en dieren aanvreten.

Voer altijd gevarieerd en gebruik bij het voeren altijd een hoogwaardig vitaminen en mineralen supplement.

Bij temperaturen onder de 10 °C en boven de 25 °C is het versturen van voedseldieren volledig voor eigen risico.
Bij lage temperaturen kunt u voor het transport een wintertransportpakket of een  heatpack bijbestellen en in de opmerkingen bij de bestelling aangeven dat u deze geactiveerd wil hebben. 


Voor meer voedseldieren voor uw reptiel of amfibie, klik hier 


Meer informatie
EAN 8718421623815
Gewicht 0.02 kg
Dier Wimpergekko
Schrijf jouw beoordeling
Buffalowormen 1 Portie 50 ml. (17gr)
Jouw beoordeling