Bromelia klein

€5,36
Nog maar 7 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Let op ze gaan per stuk en niet per 4! De Bromeilia Mix zeer leuk om in uw paludarium te zetten. Zeer makkelijk te onderhouden en zeer decoratief. Doen het zeer goed in tropisch & subtropische terraria. Dit zijn levende planten waardoor er niet altijd de exacte bromelia geleverd kan worden die worden getoond op de foto.

Het betreft wel een kwetsbaar product. Er bestaat een kans dat het schade oploopt tijdens transport.
Als dit artikel niet op voorraad is, zal er een gelijkend artikel worden opgestuurd.

De Bromelia verbruikt weinig water. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is zonder dat er een laag water vormt in de pot. Geef bij warm weer meer water. Een keer per week water geven is voldoende. De Bromelia is een plant die water opslaat in zijn bloem. Geef daarom ook af en toe water in de kelk (bloem), zoals op de afbeelding hiernaast. Zorg er voor dat er altijd een laagje water in de kelk zit. Pas hierbij wel op dat je het water er rustig in giet, anders kan je de bloem beschadigen.


Meer informatie
EAN 8718375964262
Kleur Groen
Schrijf jouw beoordeling
Bromelia klein
Jouw beoordeling