Kurktakken 0,5-1kg

€11,95
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Extra verzendkosten Extra pakketzegel Als je kiest voor de standaard pakketdienst zullen er kosten voor een extra pakketzegel toegevoegd worden. Dit wordt weergegeven tijdens het afrekenproces
Kurktakken per kg dus een aantal stukken wat bij elkaar 1kg is. Kurk is een natuur product wat u kunt gebruiken voor verschillende dier soorten voor in uw terraria. Denk bijvoorbeeld aan kikkers gekko's slangen en kameleons. Let op! Dit blijft een natuur product. De maten zijn een indicatie voor wat u krijgt en kunnen dus afwijken. Ook het gewicht kan licht afwijken van wat u besteld. uiteraard doen we ons best om bij het bestelde gewicht uit te komen. * Dit artikel heeft een extra verzendzegel I.V.M het niet kunnen versturen met alle andere artikelen.
Meer informatie
EAN 8718421626168
Gewicht 1 kg
Gewichten 0,5-1kg
Lengte 10
Kleur Bruin
Formaat M
Schrijf jouw beoordeling
Kurktakken 0,5-1kg
Jouw beoordeling