Benzinegaas terrarium 50x50x60

€114,95
Nog maar 2 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Terrarium Een terrarium wordt bezorgd door onze koeriersdienst. U kunt in het afrekenproces kiezen voor 1 of 2 werknemers die helpen bij het uitladen van het terrarium. Ook is het mogelijk om het terrarium met een pallet te bezorgen.

Belangrijk lees deze door! Gebruiksaanwijzing terraria

De Basic benzinegaas terrarium 50x50x60 is een terrarium die speciaal gemaakt is voor kikkers en kleine hagedisjes. Het kan perfect gebruikt worden voor het maken van een schitterende paludarium. U zou bijvoorbeeld de achterwand kunnen bekleden met turf of varenwortel om zo plantjes en mos te laten groeien in de terrarium. Ook is er met benzine gaas aan de bovenkant geen problemen met fruitvliegen buiten het terrarium. 

Deze terrarium is uitgevoerd met:
Voorventilatie nieuw design
verhoogd voorschot
2 schuifdeuren
benzine gaas (zodat de fruitvliegjes niet uit de terrarium kunnen)
Meer informatie
EAN 8718421622450
Gewicht 7.5 kg
Hoogte 60
Diepte 50
Lengte 50
Type Terrarium Comfort Terrarium
Kenmerken Is waterdicht
Materiaal Gaas
Dier Driekleurige gifkikker
Schrijf jouw beoordeling
Benzinegaas terrarium 50x50x60
Jouw beoordeling