Aqua Della Crocodile Skull L

€59,96
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Mooie krokodille schedel die gebruikt kan worden in de terrarium of aquarium. Kan een zeer leuk decoratief stuk zijn voor uw terrarium of aquarium. Gemaakt van Polygrin of wel Kunsthars. Is gifvrij.

Aanwijzing: Neem de decoratie voorzichtig uit de doos en spoel het af met warm water. Geen zeep, allesreinigers of andere schoonmaakmiddelen (bv waterstofperoxide, thinner, terpentijn) gebruiken. Let op bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door formaldehyde vervagen en het water een melkachtige kleur geven. Het welzijn van de vissen komt hierdoor echter niet in gevaar. Het verdient aanbeveling de decoratie tijdens de werkzame periode van het medicijn, uit het water te verwijderen en pas terug te zetten als het medicijn is uitgewerkt.
Meer informatie
EAN 4047059426524
Gewicht 0.75 kg
Lengte 30
Kleur Beige
Merk Aqua D ella
Formaat S
Schrijf jouw beoordeling
Aqua Della Crocodile Skull L
Jouw beoordeling